Antalya

Antalya er er kjent som den mest populære sydendestinasjonen i Tyrkia, med sommertemperaturer året rundt, krystallblått vann og luksuriøse all inclusive hotellopplevelser.

I Antalya har man valget mellom en avslappende ferie ved stranden og opplevelser som rafting, dykking, golf og besøke historiske områder.

Antalya

Strender i Antalya

Antalya har noen av Middelhavets flotteste strender, med badevennlige temperaturer i det krystallblå vannet.
12 kilometer øst for Antalya finner man stranden Lara, er en av de vakreste strendene i området. Den vakre sandstranden er en del av en riviera hvor man finner gode restauranter, nattklubber og en populær marina.

Familieferie i Antalya

Antalya er perfekt for familieferier med et godt utvalg av aktiviteter for store og små. Flere av de bedre hotellene har egne barneaktiviteter med underholdning, svømmebasseng og spill. Men for de som ønsker å besøke en vannpark finner man områdets største vannpark i Troy Aqua Park som ligger ved Rixos Premium Hotel. Dedeman Hotel har også en vannpark, mens ved Konyaalti stranden finner man vannparken Aquapark.

Severdigheter i Antalya

Hvis man ønsker å kombinere sommerlige temperaturer med kunst, historie og vakker natur, vil Antalya vise seg fra sin beste side.

Den historiske byen Aspendos er over 2000 år gammel, med et historisk 2000 år gammelt teater bygd av romerne. Aspendos ligger 7 km fra motorveien mellom Antalya og Alanya.

Aspendos

Gamlebyen Kaleici i Antalya er ved siden av stranden et av de mest besøkte områdene. Her finner man flere ottomanske hus som er konvertert til koselige restauranter, kaféer, hotell og butikker. Den beste opplevelsen får man ved å spasere gjennom de trivelige bakgatene.