Bodrum

Bodrum er en perle ved den sørvestre delen av Tyrkias kyst, 100 kilometer nord for Rhodos. Den fascinerende og sjarmerende havnebyen byr på fantastiske opplevelser, og har virkelig noe for alle. Flotte sandstrender, historiske severdigheter, flott natur, attraktivt uteliv og god shopping.

St Peters slott i Bodrum

Den moderne delen av Bodrum kan stort sett splittes i to deler. Ved den østre delen finner man en lang strand med tilhørende restauranter, barer og nattklubber som man forventer å finne i typiske feriebyer ved Middelhavet. På vestsiden finner man den store marinaen med bedre restauranter og mer eksklusive butikker. Om kvelden kan man se et yrende liv ved promenaden ved marinaen.

Gamlebyen Bodrum ligger ved den gamle festningen og er et flott sted med gode shoppingmuligheter. Man bør besøke markedet, spise et måltid ved en av restaurantene ved vannet og spasere gjennom de mange trange gatene.

Bodrum byr på et stort utvalg av severdigheter. Les mer om de forskjellige severdighetene i Bodrum.

Besøk Bodrum

Bodrum-Mila flyplass ligger 35 kilometer fra Bodrum. Om sommeren går det også daglige ferger til og fra de greske øyene Rhodos og Kos.